‘Doet het altijd’ slaatje met crunchy nootjes

‘Doet het altijd’ slaatje met crunchy nootjes

   10 minuten
   voor 2 personen
   Gaat vanzelf
Ook zin in een fris groen slaatje? Zo eentje waarbij je je gasten op het einde van de maaltijd het laatste restje vinaigrette van hun bord ziet deppen met een stukje brood? Met wat bieslookolie is het zo gefikst.

Ingrediënten

  • verse slablaadjes (min. 3 soorten, bijvoorbeeld spinazie, rucola, paardebloemblaadjes, Romeinse sla, little gem sla, ...)
  • 2 eetlepels Cheffle.it bieslookolie
  • 1 eetlepel Cheffle.it pickle water
  • 30g Cheffle.it cashewnoten
  • zout en peper

Benodigdheden

  • slakom
  • vergiet (of slazwierder)
  • eetlepel en slabestek

Stap voor stap

Stap 1: Was de sla grondig, dep droog en hou even aan de kant.


Stap 2: Meng 2 eetlepels Cheffle.it bieslookolie met 1 eetlepel Cheffle.it pickle water om de vinaigrette te maken.


Stap 3: Giet twee derde van de vinaigrette over de sla. Voeg zout en peper toe naar smaak en meng.


Stap 4: Verdeel de sla over de borden.


Stap 5: Gebruik de rest van de vinaigrette om de borden te versieren.


Stap 6: Strooi wat pittige Cheffel.it cashewnootjes over de sla voor extra crunch.


Plaats een reactie

Reacties worden gepubliceerd na goedkeuring



Sluiten

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Winkelmandje

Je winkelmandje is leeg
Bestel nu