Dragonpesto

Dragonpesto

   10 minuten
   voor 2 personen
   Gaat vanzelf
Je kan een potje pesto kopen in de supermarkt, of aan de slag gaan met dit recept op basis van dragonolie en je gasten versteld doen staan. Aan jou de keuze!

Ingrediënten

  • 50 g pijnboompitten
  • 50 g Parmezaanse kaas
  • ½ bosje platte peterselie
  • ½ bosje dragon
  • ½ teentje knoflook
  • sap van 1/2 limoen
  • 25 ml zonnebloemolie
  • 50 ml Cheffle.it dragonolie
  • 80 ml water
  • 1 snuifje cayennepeper
  • 1 snuifje zout

Benodigdheden

  • een degelijke blender of mixer en een mengkommetje

Stap voor stap

Stap 1: Was de peterselie en de dragon en pluk de blaadjes van de stengels af.


Stap 2: Verwijder de schil van het knoflookteentje en voeg de helft ervan toe.


Stap 3: Doe alles in de blender en voeg ook ⅔ van de pijnboompitten toe.


Stap 4: Snijd de Parmezaanse kaas in grote brokken en doe deze eveneens in de blender.


Stap 5: Voeg de zonnebloemolie, het limoen sap, het water, de Cheffle.it dragonolie, zout en cayennepeper toe en mix alles met de blender tot een gladde pasta.


review

  • Wat gebeurt er met de andere 1/3 pijnboompitten? Zijn die om tussendoor op te snoepen?

    Anonymous

Plaats een reactie

Reacties worden gepubliceerd na goedkeuring



Sluiten

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Winkelmandje

Je winkelmandje is leeg
Bestel nu