
Pasta met Yummy tomatensaus
Onverwacht bezoek vanavond? Als je pasta, Parmezaanse kaas, verse basilicum en een pot Mercado de Michel tomatensaus in huis hebt, volstaat een halfuurtje om de meest yummie pastaschotel op tafel te toveren. Oh ja … voorzie misschien ook nog een fles lekkere rode wijn!
Ingrediënten

- 200 g van je favoriete pasta
- 1 pot Cheffle.it tomatensaus
- 2 eetlepels Cheffle.it basilicumolie
- Parmezaanse kaas in grove schilfers
- een handvol basilicumblaadjes
- zout en peper
Benodigdheden

- pastapan met ruime hoeveelheid water
- vergiet
- pollepel
- digitale keukenweegschaal
Stap voor stap

Stap 1: Breng gezouten water aan de kook, voeg de pasta toe en volg de kookinstructies.

Stap 2: Giet de pasta 3 minuten voor het einde van het kookproces af, maar hou een kopje van het kookvocht over.

Stap 3: Roer de Cheffle.it tomatensaus onder de warme pasta, voeg het kopje kookvocht toe en laat nog 3 minuten verder inkoken. Voeg peper en zout toe naar smaak en roer goed om.

Stap 4: Schep de pasta op de borden, voeg 1 eetlepel Cheffle.it basilicumolie toe en een paar grove parmezaanschilfers.
Tip van Marcelo
Gebruik de verse basilicumblaadjes om af te werken.