Vis met persillade op een bedje van groentjes

Vis met persillade op een bedje van groentjes

   45 minuten
   voor 2 personen
   Heerlijk haalbaar
Groentjes aanstoven in olijfolie. Een stukje gegrilde witte vis en overgieten met een beetje persillade. Meer is er echt niet nodig om dit visgerechtje op tafel te zetten. Of toch ... wat pistachenootjes voor de extra crunch. Het water komt je nu in al de mond? Ga dan vlug naar ons recept!

Ingrediënten

  • 150 g witte vis (kabeljauw of tarbot bijvoorbeeld)
  • 1 klein bosje platte peterselie
  • een handvol spinazieblaadjes
  • 1 kleine broccoli
  • 2 eetlepels pistachenoten
  • 4 eetlepels Cheffle.it persillade
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 2 teentjes knoflook
  • zout peper

Benodigdheden

  • pan
  • braadpan
  • mengkom
  • keukenmes
  • schepspaan

Stap voor stap

Stap 1: Verdeel de broccoli in roosjes en blancheer ze kort in goed gezouten kokend water.


Stap 2: Laat twee teentjes knoflook zacht aanstoven in olijfolie en voeg de spinazieblaadjes toe. Kruid af met peper en zout.


Stap 3: Bak nu de vis aan in olijfolie. Breng op smaak met peper en zout.


Stap 4: Meng alle groenten en voeg nu de gehakte peterselie toe.


Stap 5: Leg een bedje van de groentemengeling op elk bord en schik de vis op de groenten.


Stap 6: Meng 2 eetlepels olijfolie met 4 eetlepels Cheffle.it persillade.


Stap 7: Giet deze mengeling over de borden en werk af met een paar pistachenootjes.


review

  • Bijzonder lekker!!!

    Erik

Plaats een reactie

Reacties worden gepubliceerd na goedkeuring



Sluiten

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Zoek

Winkelmandje

Je winkelmandje is leeg
Bestel nu